Followers

Saturday, September 17, 2011

Menu apa??

Menu apa pulak dah. Hari tu ada buat open department kat office, gambar2 menarik tertarik dah sumbat masuk dalam album fb. So yang tinggal just gambar makanan sedap2 jek untuk tatapan bloggers pulak. Memang best2 lauk pauk kami, sampai licin menjilat periuk *eh tipu jek.



Menu wajib masa raya mustilah lontong/ketupat kan. Menu dari atas kiri sambal jawa, sambal udang, daging dendeng, sambal kacang. Dari atas kanan rendang jawa, rendang ayam, kuah lodeh dan ayam goreng. Menu kenalah banyak sebab nak jamu semua staf selia yang agak buruk lantak jugak la.Opss memang nak minta penampau aku nih. haishhh!!



Menu sampingan. Nasi tomato dengan lauk ayam masak merah dan daging kari. Memang mostly lauk pauk semua habis. Nasib baik kami tuan rumah makan awal2, kalau tak tak merasa lah lauk yang sedap2 nih. 


Menu sampingan. Soto nasi, disebabkan dah ada lontong, so buleh la tambah menu dengan buat kuah soto dan barang2 sampingan nya. Bertambahlah menu makanan kami.


Dah makan kena la cuci mulutkan. Nak cuci mulut bukan pakai air jek, kena la ada manisan yang sedap2. Thus, ada menu puding, kueh kaswi, buah-buahan dan puding kastart. Seedaapp nya, tertelan air liuq aku sambil menaip nih.

2 comments:

Nad Ezrin said...

Nyam nyam. nampak sodapp . hahaha . nakk nakk ,

EeYda Sue said...

memang sedaapp..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...