Followers

Wednesday, August 3, 2011

HotSpot


Hotspot a.k.a. titik panas..phewww (sambil lap peluh sebab panas sangat)
That's not the only Hotspot means. Its mean a lot to us anyway. Its the HOTSPOT NASI BERIANI. Meh nak promote sket. Okay sket jek. The rest let the pictures do the talking.

Ramadhan tahun ni dapat jugak join my sis niaga @ bazar walaupun tahun lepas tak menyempat nak join. Never had that experience before, and it was very fantastic. 

"Bang, nasi beriani bang. Ayam ada, daging ada, kambing ada." Eh masih tergiang2 opening speech kak kin tu.ahakss!! Yang tu baru opening. Nanti lepas customer dah beli akan dengar plak closing speech nyer. "Terima kasih, datang lagi, selamat berbuka" Ha tudia opening & closing speech pakar jual menjual nih.

Pic taken on 2nd day of fasting. 1st day niaga tak berani nak keluarkan camera pun. Orang2 sana macam pherakk sket tengok kami. haishhh!! Dah la ceq ni pemalu orang nyer. Boleh camtu?


Mari-mari beli nasi beriani kami. Ada beran?? 

Tudia depa dah mula posing dah. Pastu dah tak leh nak stop dah. Asyik mintak amek kan gambau jek. Jenuh ni layan kan. Eh?



Bazar Ramadhan Sungai Pelek. Eh betul ke ejaan Sg Pelek tu?memang pelik la..


Chewahh posing sakan noh


Eh eh ada jugak gambar daku rupanyer. Walaupun just penyebok je kat situ. Tokeh la katakan.



Yeeehaaawww.. LICIN beb..

Hamboi kemain sukanyer dua2. senyum sampai telinga. Tula keseronokan bila dapat jual habis suma Nasi Beriani. Gud luck guys, keep it up. Go go go Papago..erkkk!!

4 comments:

Sury said...

Bestnya kan habis licin...walaupun penat mesti seronok giler

eEyDa_sUe said...

btul la k.sue..=)

Hasrina.As said...

wahhh licin . periuk punya besawww. best beniaga macam ni

eEyDa_sUe said...

Asx: memang best..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...