Followers

Friday, August 26, 2011

Salam Aidilfitri


Alahai lama nya tak update blog and lepas ni pun akan jarang2 dapat update blog ku ini. Macam2 hal tak diduga, tak tersangka, tak diundang yang jadi sepanjang ramadhan ni. Ni lah ramadhan paling mencabar yang pernah aku lalui. Benda yang mengubah hidup aku yang selama ni normal jek. Sekarang lebih mencabar kesabaran dan keikhlasan. Memang mampu REDHA jek dengan semua yang berlaku. 

Eh actually nak wish 

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 

kepada semua bloggers, facebookers, etc.. 
Semoga di hari raya ini semua bergumbira dan mendapat rahmatNya..

Saya ingin menyusun 10 jari tangan dan 10 jari kaki memohon ampun dan maaf sekiranya ada TERsalah kata, TERkasar bahasa, TERkurang ajar, TERkurang hormat, TERlebih makan orang lain punye makanan-minta halal ye, TERlupa bayar hutang, dan semua TER @ yang tak TER..

Walaupun feeling nak raya tu dah lama hilang tapi raya tetap raya kan. All i want to do now is just go with the flow. 



2 comments:

Hasrina.As said...

good luck babe and selamat hari raya to.sun will shine...

eEyDa_sUe said...

hope so~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...