Followers

Wednesday, May 25, 2011

Girls Day Out - Tanjung Piai


 Siri berpoya-poya start dengan meredah hutan paya kat Tanjung Piai..eh redah ke..am i?? ahakss!! Okay tipu...ade track yang cantik, bukan meredah hutan macam jungle tracking tu..santai2 jek..


Okay kena la start dengan posing banyak2 dalam keta..baru la ada semangat nak tonggang tonggek kat tepi laut nanti...practice make perfect giteeww...


Eh gambar macam baru sampai..padahal ni masa nak balik..masa sampai tak dan nak ambil gambar kat situ..dah menonong masuk dalam...tak senonoh kau dek non..gelojoh...muka da tahap minyak tumpah, baju dah lencun peluh baru berhajat nak berposing kat welcome board tuh..

Okay fokus pada benda yang tertenggek kat atas bumbung tu..ahakss...kau memang kaki posing la nyet...suka je nak interframe...

Direction board


Ni lah track nyer...cantik...kayu-kayuan gitu..jalan sambil menghijaukan badan mata..bukan badan okay..nanti keluar tanjung piai jadi Hulk pulak dah...




Minah kaki posing da ready tertonggek kat situ..tunggu orang snap..caaaitt!! This is the end of mainland asia...okay da tertulis kat situ..saja nak tulis jugak..tak kira... 


Oppsss ampun choi..nak jugak tulis tajuk entry Girls day out..padahal ada jugak kumbang sekoq ni..takpe kira choi jadi bodyguard a.k.a driver kami la eh...wink2!!



Drama-drama...ahakss!!




Weeii mk ck des..orang lari rumah bawak backpack tak pun beg besau yang tarik tuh...apahal la kau lari rumah angkut tripod plak..ahaksss!!


 Berjaya masuk as a student..haha drama2..kesian akak kaunter tiket kena tiaaww...

 Heading to the next stop..wajib la touch up dulu...muka da tahap orang bercucuk tanam...


Till then...nantikan entry next stop kami..ahakss!!

4 comments:

Sury said...

Wah..seronok jalan2 ya..makan angin..jangan kembung perut dah

eEyDa_sUe said...

kembung sudah..ehehe!!

Hasrina.As said...

awat ida xpakai sekirt sama?

EeYda Sue said...

aiyarrkkk...
xminat pkai skirt2 ni..ahaks!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...