Followers

Monday, May 16, 2011

Wedding Sarina & Izwan


Attending ex-officemate's wedding at Muar...
Saturday after work directly go to the wed...
Purposely nak makan nasi beriyani orang kahwin..
Boleh??? ahaksss!! sukati kau la bedah...

 Izwan & Sarina...

Perfect couple..
Sweet la both of you..
May Allah blessed your marriage and overlasting...

 

Kacau depa tengah makan...kami nak balik dah..tak sempat nak tunggu pengantin habis makan yang sangat bersopan dan bersantun tu...hehe tu yang gambar pengantin dengan mulut kembung dengan nasik pun dapat [gambar yang pertama]...ahaksss...mahal gambar camtu..kuang2..


Ni la hadiah dari Contract Dept yang tak seberapa berapa ni..tapi mahal la jugaks tau pengantin..kami pilih yang terbaik dari ladang tau...biasa orang bagi set pinggan mangkuk jek...ni kami bagi set bilik tidur..eh salah lampu tidur jek..tu je yang kami mampu pun..jangan cerewet...babab kang!! ahaksss...

 

Yang ni pulak untuk another wedding...ex-officemate jugaks...kat Muar jugaks..tapi on Sunday...bagus kamu2 ni..wedding pun nak sama2...saja nak bagi kami kopak kan...kami ni dah la Executive Kulikutif terhormat..

Congratulations to both of the brides..Hope u'ols happy overlasting tau...tak mau dengar gaduh2 eh...kalau dengar..kami mintak balik hadiah tuh...eh buruk siku kau ni dek non...ape daaaa....
And cepat2 sikit dapat ni >>>
.
.
.
.


Alahai berbuih-buih mulut...makcik akak tak buat pape eh..
Just bagi racun kiss jek..ahaksss!!

2 comments:

afraliza said...

ni dh bkn racun kiss tp sawan coz kene kiss..astaghfirullah..ida..ida..

EeYda Sue said...

ahaksss!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...